Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordvestsjælland Rosenfrokost i Paradehuset Aflyst

29. marts 2020 kl. 13:00 - 16:00

Søndag den 29. marts starter sommertiden. Netop den dag inviterer vi på frokost i Gisselfelds vidunderlig orangeri, Paradehuset, hvor lyset og forårsstemningen i drivhuset vil byde velkommen til den nye vækstsæson.

Stig Laursidsen og Greg Kobett, forpagtere af Paradehuset, inviterer på byder på frokost i orangeriets lille cafe, Nattergalen. Menuen består af ’orangeritapas’, spændende salater, udsøgte oste med rustikt brød, vin og vand. Stig har arbejdet en del med mad fra Mellemøsten, og han har lovet at roser vil indgå i menuen efter gammel persisk skik.

Arrangementet starter kl 13 med velkomst, bobler og en kort guidet rundvisning i parken.  Derefter frokost efterfulgt af et fagligt indlæg med Greg, hvor også rosenemner ville indgå. Inden vi får kaffe og kage er der mulighed for at kigge og købe i butikken. Eftermiddagen slutter kl 16.  Både Stig og Greg er uddannet arkitekter og Stig er tillige havetegner. De har forpagtet Paradehuset i mange år, har fyldt det med historiske og eksotiske planter, inklusiv en større samling duft geranier samt antikviteter og smukke ting til hus og have.

Prisen er 295 kr for hele arrangementet ink.l et glas vin til frokost.  Tilmelding til Helene Dreyer  helenedreyer@yahoo.dk tlf.  2245 0508 og betaling til Priscilla Heltoft mobilepay 6185 2132 senest den 20. marts.

Tilmeldingen er først gyldig når pengene er indbetalt.  Der er et begrænset antal pladser så hurtig tilmelding anbefales.

Vi tror det bliver en usædvanlig eftermiddag i smukke omgivelser og glæder os til at være sammen med jer til en rigtig hyggelig forårsstund.

Detaljer

Dato:
29. marts 2020
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Begivenhed Tags:
,

Sted

Paradehuset, Gisselfeldvej 3, 4690 Haslev