Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Udflugt til Merete Møllers have og Bangsbo Botaniske have

1. juli kl. 8:00

Merete Møllers rosenhave er inddelt i mange små afsnit, og sjov at gå på opdagelse i, og hun har også gjort meget for at skabe en fauna for insekter og mindre dyr. Her er noget at lære for den interesserede.

 

Generelt om Bangsbo Botaniske Have.

Haven er på 8 ha. og er beliggende ved den gamle herregård Bangsbo. Gården, der nu er en del af Nordjyllands Kunstmuseum, er beliggende i den sydlige udkant af Frederikshavn omgivet af skov og Bangsbo å i et spændende landskab formet i istiden. I haven kan man opleve den gamle engelskinspirerede park med mange bænke, store plæner, gamle træer og lysthus. Her er også en rosenhave, læge- og krydderurterhave, sansehave, indførselshistorisk frugt- og bærhave og en samling af bonsaitræer. Ovenfor den gamle park kommer man til det egentlige botaniske anlæg som blev påbegyndt i 2006 og som nu består af søer og kanaler, verdens største spaltebed med alpinplanter, tuf-sten bed ligeledes med alpine planter, skovbundsbede og en klippevæg af norsk granit med forskellige plantesamlinger.

Vi påregner at køre i egne biler. Det giver en vis mobilitet, og det gør turen billigere.

Se mere på hjemmesiden

På vejen hjem finder vi en kro, hvor de deltagere, der ønsker det, kan slutte dagen af med at spise sammen.

Detaljer

Dato:
1. juli
Tidspunkt:
8:00
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Merete Møller
Hestvangvej 5
9300 Sæby,
+ Google Maps

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.