World Rose News

World Rose News

30. december 2021 Slået fra Af Birthe

Her sidst på året og mens vi venter på et RosenNyt, kan vi fornøje os med årets 2 sidste numre af World Rose News.

Snart er det tid for den næste World Rose Convention. 2018 blev som bekendt afholdt i København, Australien er vært i 22, Kongressen blev udskudt et år pga. Corona pandemien. December nummeret er en slags optakt til kongressen.

I september nummeret fortæller Inger Schierning om Mariager Rosenhave, en fortælling som vi til alt held også har på dansk i tidligere numre af RosenNyt. Læs lige artiklen s. 6, som omhandler en ny konkurrence type. Roser der er dyrket uden hverken biologiske eller kemiske behandlinger. Emnet vil helt sikkert snart blive behandlet på dansk .

God fornøjelse med læsningen og godt nytår