Med roser i hjertet

Med roser i hjertet

8. marts 2022 Slået fra Af Birthe

I forbindelse med udgivelsen af bogen Med roser i hjertet er der blevet trukket lod om et eksemplar blandt Det Danske Rosenselskabs medlemmer, – og Annette Ejstrup, Hjørring er den heldige vinder, TILLYKKE.

Jens Otto Pedersen har i de seneste 15 år været en flittig artikelskriver til Det Danske Rosenselskabs medlemsblad RosenNyt. I Med roser i hjertet har han udvalgt 55 artikler som præsenteres i en rigt illustreret bog på 256 sider.

Artiklerne er en blanding af rosenportrætter med et kulturhistorisk indhold, beretninger om havebesøg og rosenrejser og artikler med måske lidt nørdet rosenfagligt indhold – en skønsom blanding, som man kan dykke ned i til oplevelse og berigelse, fordybelse og inspiration.

Bogen er udgiver på eget forlag – Trappendal, og udkommer i den første uge af marts.

Se også hjemmesiden www.medroserihjertet.dk