Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST Rosenkreds Midtjylland Om arbejdet med at anlægge et nyt rosarium i Vejstrup Præstegårdshave

15. marts 2023 kl. 19:00 - 21:00

Det er valgmenighedspræsten i Vejstrup, Anders Carlsson, som har været rosoman fra barnsben, og som har fået ideen til rosariet. Menighedsrådet har stillet en tom grund til rådighed for formålet. Der er blevet oprettet en forening med en bestyrelse til styring af projektet, og der er blevet søgt og bevilget en hel del penge. I det daglige er det Anders, hans kone Anne og Frans Bruun, tidligere ejer af planteskolen Roser til Haven, sammen med en flok frivillige, der laver de praktiske forberedelser.

Anne står for en facebook side, som følger Rosariets tilblivelse, og der er blevet knoklet med hårdt, fysisk arbejde uge efter uge. Der er også blevet hygget, kan man se, med grillaftener, kaffe og champagne til fejring af plantning af grundstammerne.

Imellem Anders og Frans er der stor respekt og en fin balance. “Frans er mentoren på projektet” siger Anders, og det gentager de andre senere. Han er den erfarne, han siger “nu”, når det er nu, det skal være, men han siger også, “ro på”, når det er det, der skal til.

Anders, der fortalte om planer og drømme, om arbejdet med at lave haven smuk, så det hele ikke bare er en stor samling planter, men også om, hvordan man tænker at inddrage det omgivende samfund på både kulturel, faglig og social vis.

Detaljer

Dato:
15. marts 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Tags:
,

Sted

Lunden, Vestergade 74, 8600, Silkeborg

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.