Opstart af studiekreds

Opstart af studiekreds

10. januar 2021 Slået fra Af Birthe

Rosenkreds Ribe-Esbjerg
Opstart af studiekreds “Design af plantekasser med beplantning af bivenlige planter og roser”.
Nutidens haveejere vil ofte have haver, der er lette at passe og vil gerne have “pakkeløsninger”. Samtidig går de op i miljøet og vil gerne bidrage til fremme af insektlivet. I studiekredsen vil vi udarbejde forskellige forslag til forskellige typer af beplantning.
På mødet aftales, hvordan og hvor mange gange man vil arbejde med emnet.

I disse tider, er det svært at planlægge arrangementer. Vi har i kredsledelsen besluttet at udskyde studiekredsen til et senere tidspunkt. Hvis du er interesseret i at deltage, så kontakt kredsleder Lilian Skønager, mobil: 61 42 39 80, mail: lilian@skonager.dk, så får du besked når vi starter op.