RosenNyt 2020

RosenNyt 2020

15. januar 2021 Slået fra Af Birthe

Så udkom vores tidsskrift endeligt i “ordinær” trykt form. Den nye layout som blev introduceret i 2019 er fortsat i dette opsamlingsnummer fra de mange månedlige nyhedsbreve, der er udgivet i løbet af 2020.

Det er så dejligt. En fin fornemmelse at sidde med et blad, at nyde de smukke billeder, det er noget bedre end at se dem på en skærm, rigtigt mange har da heller ikke været medtaget tidligere pga. den begrænsede plads. Teksterne står også meget klarere. Alle nyhedsbreve blev læst godt og grundigt, synes jeg, men genlæsningen var en god ting, nye finesser stod pludseligt klart, hvor jeg nød det.

Dejligt at Annemette Lundgård og Mette Krog sammen har kunnet lave et så smukt og helstøbt tidsskrift, som vi må nyde en rum tid endnu.