Nyt ¨World Rose News¨

Nyt ¨World Rose News¨

13. april 2021 Slået fra Af Birthe

Marts nummeret er nu tilgængeligt både her på siden og på den officielle hjemmeside

Forsidebilledet fænger, hold da op der er knald på. En gul, dybgul rose med røde kanter på blomsterbladene. ‘Solar flare’ hedder rosen, den er ikke let at finde ved en simpel google søgning. Godt vi har HelpMeFind.

I dette nummer fortsættes serien om ¨Secret gardens¨denne gang i Hatton Grange beliggende i Shropshire countryside. Hvis turen alligevel går til området lyder det som en oplagt besøgshave.

Der er en fortegnelse over årets internationale rosen vurderinger, men som med alt andet i denne tid, tages der forbehold for Covid-pandemien og for muligheden for offentlighedens adgang til stederne. Det kunne nu være spændende at komme forbi, hvis det ellers er tilladt at tage en tur til Tyskland, Frankrig, Italien, Tjekkiet, Schweiz eller Spanien eller … i maj-juni. Læs selv mere for listen fortsætter.

Drømme kan vi stadig midt i en pandemitid

Den viste rose er ‘Tequila Sunrice’ Foto: Ernst Jensen. Den ligner da lidt.