Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rosendåb i Mariager

25. juli 2020 kl. 14:00 - 15:30

Emmelie de Forest kommer til Rosenhaven i Mariager for at navngive en ny rose, forædlet af Rosa Eskelund, Roses-Forever.

Eskild Skau, som er havens rosenørd, kontaktede en af vores dygtigste og mest passionerede internationalt anerkendte rosenforædlere Rosa Eskelund for at høre, om hun ville designe et bed med sine egne roser. Det ville Rosa gerne, og hun har ønsket at dedikere en særlig smuk rose til rosenhaven.

Mange af Rosa Eskelunds roser bærer kendte danskeres navne som Ghita Nørby, Lise Nørgaard, Prins Henrik og Jim Lyngvild, og netop disse roser er i år plantet i det nye bed i Rosenhaven.

Emmelie de Forest, som er barnefødt i Mariager, har sagt ja til at navngive den nye rose. Efter dåben er der musikalsk underholdning ved en duo, og der serveres et glas vin eller vand.

Man vil også kunne få en rosensnak med Rosa Eskelund, og måske erhverve en af de nye roser.

Vi håber at mange vil møde op til denne særlige lejlighed – hvor vi beder alle huske og respektere anbefalinger pga. Covid-19.

 

Detaljer

Dato:
25. juli 2020
Tidspunkt:
14:00 - 15:30
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Rosenhaven
Klostergade
9550 Mariager,
+ Google Maps

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.